BELCAR 2024 Round 5 Trophée D’Alsace

,

Wat een Ervaring!

Dit weekend stonden we aan de start van drie 1-uurs sprintraces op het prachtige Circuit de l’Anneau du Rhin, gelegen in de Elzas, Frankrijk. Dit technische circuit van 3,7 kilometer staat bekend om zijn uitdagende bochtencombinaties en snelle rechte stukken, wat het een ideale plek maakt om zowel rijvaardigheid als snelheid te testen. De afwisseling tussen de scherpe bochten en de lange stukken vereist een perfecte balans tussen precisie en agressie, wat elke ronde opnieuw spannend maakt.

Ik ben super blij met de resultaten: 3 keer P2! Het waren niet alleen mooie, maar ook ontzettend leerrijke momenten. Het circuit heeft me echt uitgedaagd om nog scherper te zijn in mijn rijstijl en beter om te gaan met de balans van de auto.

Dankzij deze races voel ik dat ik flinke progressie heb gemaakt. Mijn team en ik hebben hard gewerkt om de juiste afstellingen te vinden, en dat loonde.

Deze ervaring heeft me laten zien dat consistentie en focus de sleutel zijn om vooruitgang te boeken, en dat je altijd kunt blijven verbeteren.

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de volgende races, maar voor nu ben ik ontzettend trots op wat we dit weekend hebben bereikt op het Circuit de l’Anneau du Rhin!

Bekijk hier het fotoalbum van de race in Frankrijk.